Vi kan indsamle personoplysninger, herunder folsomme oplysninger plu andre oplysninger

Vi kan indsamle personoplysninger, herunder folsomme oplysninger plu andre oplysninger

Match Group, LLC («Tinder», «vi» og «os») respekterer vores brugeres («dig») privatliv plu har udvokset denne privatlivspolitik sikken at vise vores pligtfolelse med hensyn til at bef?ste dit privatliv. Denne privatlivspolitik beskriver ma oplysninger, hvordan vi indsamler, hvor nedgore oplysninger kan bruges, i kraft af hvem ma kan deles, plu dine valg ti sadanne anvendelser og videregivelser. Vi opfordrer dig i tilgif at l?se denne privatlivspolitik omhyggeligt, sa snart du superbruge vores brugerprogra eller tjenester eller grise handler inklusive em. Fast at genbruge vores l?gesid, applikation eller andre onlinetjenester (vores «tjenesteydelse»), accepterer du de praksisser, der er beskrevet inden for denne privatlivspolitik.

O virk har eventuelle nogle sporgsmal oven i kobet vores privatlivspraksisser, bedes man daffe indtil slutningen bor denne privatlivspolitik, hvor fungere finder oplysninger hvis hvor man kontakter damp.

Vi indsamler maskinel oplysninger til side din browser eller fladeenhed, sa ofte som man besoger vores tjeneste

Generelt. «Personoplysninger» betyder individuelt identificerbare oplysninger, der gor det muligt for os at befale den faktiske selvopfattels bor, og kontakte, en specifik levende hoved. Folsomme oplysninger omfatter oplysninger, kommentarer eller rumfang (f.eks. fotografier, videoer, s?rpr?, oplysninger om livsfor), som man frivilligt tilvejebringer, der kan robe din etniske rod, folkeslag, hinduisme og/eller seksuelle orienteringslob. Fat at finde folsomme oplysninger for damp, giver fungere dit samtykke oven i kobet indsamlingen, brugen plu videregivelsen bor folsomme oplysninger, som legal inden for henhold oven i kobet gangbar databeskyttelseslovgivning. Vi kan ogsa samle in dine geoplaceringsoplysninger med dit samtykke. Fat at bruge tjenesten, giver du damp adoptionsbevilling indtil at samle in, fortolke og gemm oplysninger relateret til leveringen bor tjenesten. Nar som helst fungere tilvejebringer personoplysninger ved hj?lp af vores milit?rtjeneste, kan oplysningerne forblive sendt oven i kobet bev?rte inden for USA plu lande omkrin omkring pr. univers.

Oplysninger, som man tilvejebringer. Foran at blive registreret da fuld bruger hos Tinder, bliver du bedt omkring at logge ind vha. dit Facebook-login. O virk logger ind med Facebook, giver virk damp apotekerbevilling oven i kobet at tilga lulle Facebook-kontooplysninger, efterso din offentlige Facebook-profil (pr. overensstemmelse tillig dine privatlivsindstillinger i lobet af Facebook), din e-mailadresse, interesser, likes, kon, tresarsfodselsda, uddannelseshistorik, forholdsinteresser, nuv?rende by, billeder, personlige detailbeskrivelse, venneliste og oplysninger hvis og billeder bor dine Facebook-venner, som maske er f?lles Facebook-venner i kraft af andre Tinder-brugere. Virk bliver folgelig bedt forudsat at medfore Tinder adoptionsbevilling indtil at indsamle dine placeringsoplysninger siden din arme, nar som helst man downloader eller superbruge tjenesten. Derudover kan vi indsamle og opbevare eventuelle personoplysninger, idet man tilvejebringer, nar virk bruger vores servic eller pa underordne v?remade interagerer inklusive em. Dette kan indeholde identificerende oplysninger, og ogsa f.eks. dit betegnelse, din folkeregisteradresse, din e-mailadresse plu dit gennemvalgsnummer, og safremt du herreekviperings handler ved hj?lp af em, betalingsoplysninger. Virk kan folgelig fremfore os billeder, alt autonom computerprogram plu oplysninger omkring dit hankon og pr?ferencer fortil anbefalinger, da f.eks. sogeafstand, aldersgruppe og genus. Hvis du chatter ved hj?lp af andre Tinder-brugere, gavegive man os indholdet af sted dine chats, plu safremt virk kontakter em ved hj?lp af aldeles kundeservice- eller underordne bo, giver man damp indholdet bor den pag?ldende korrespondance.

Vi kan samle in forn?rm oplysninger ved hj?lp af alt l?gesid, aldeles mobilapplikation eller andre onlinetjenester

Oplysninger siden andre kilder. Tinder er fuldfort part af Match Group-familien https://internationalwomen.net/da/afrikanske-kvinder/ af sted virksomheder, og ogsa v? datoen for denne afgiftspolitik omfatter hjemmesider plu apps efterso OurTime, BlackPeopleMeet, OkCupid, Twoo, POF, Meetic, LoveScout24, Match plu ParPerfeito. Vi kan hente bade personoplysninger og ikke-personoplysninger omkring dig siden andre Match-virksomheder, forretningspartnere plu andre tredjeparter.

Landbrug af teknologier i tilgif indsamling af sted oplysninger. Vi superbruge forskellige teknologier i tilgif at indsamle oplysninger til side din fod og hvis dine aktiviteter i lobet af vores servic.

Oplysninger, der indsamles spontan. Nedgore oplysninger kan indbefatte din IP-adresse, enheds-id og -type, din browsertype plu -sprog, operativsystemet, der bruges pa din arme, adgangstider, din mobilenheds geografiske placering om end vores applikation korer aktivt, plu den henvisende webadresse.