Hur man skriver en bra Tinder bio

Hur man skriver en bra Tinder bio

Tinder ar fullgod. Men att plita en Tinder bio ar ej tvattakta sa kortvarig. Med den arme artikeln kommer vi att uppvisa dig hur man skriver en utmarkt Tinder bio pro att ringa fler matchningar.

I Tinder ar din bio ej den mest dynamisk delen fran din profil, minst vanligtvis. Anda besoker flertal det forut att granska mer ifall dig. Men om det inte finns nagot eller ingenting fangslande, kommer de antingen inte att onska forfatta till dig eller sa blir du ej matchad alls. Sa en bio kan avtala hur avsevart du sticker ut. Arme ar en bra upprakning med tips att filosofera pa nar du skapar din profil, och de hjalper dig avgjort ifall du ej vet hur man skriver en bra Tinder biografi. Harnast tips fungerar dartill forsvunnen fran Tinder pa andra dejtingsplattformar som Bumble, Lovoo, OkCupid, Badoo etc.

?? Innanmate:

  • ?? Varfor bios betyder
  • ?? Foton
  • ?? Tips pro bra Tinder bios
  • ?? foredome pa bios

?? Varfor bios betyder

Som redan namnts i inledningen kanske biografiteksten i din Tinder-profil ej ar nodvandig spridd forsta anblicken. Men du inneha mankemang. Aven ifall otaliga inte laser texten som du har skrivit ifall dig personligen, finns det aven fortsattningsvis ett stort antal folk som tittar pa hur sa du inneha att pladdra ifall dig sjalv. Din bio ger bra input for hop och utfor det lattare for dem att folja i kontakt med dig. Detta utfor det lattare for din match att ha ett subjekt redan fran begynnelse som kan diskuteras med dig. Ifall det absolut inte finns nagot skrivet i en bio kan de forsta mycket i det: Antingen ar du ej riktig aktiv gallande Tinder, du kanner knappast pro att hantera den, du ar trakig eller nog till och med lite arrogant. Liksom dina foton ger din bio amnen forut konversationer. Handrackning din match och utfor dig personligen dramatisk.

?? Foton

Du har riktig, foton ar ej pa rattfram arm en del av din Tinder bio, men de ar en bit fran din profil. Utan bra bilder fran dig sjalv kommer ingen att onska lasa va som star i din biografi. Ifall du vill bli alert ar bra foton viktiga. Men va utfor ett bra Tinder-foto? Vi kunde sjalvklart diskutera detta lange, men harnast saker galler ungefar stadse:

Anvand aldrig Tinder utan foton

Ifall du ej inneha gatt i genom introduktionen till det inneha avsnittet bor du fatta varfor. Ingen kommer att besta hagad fran den dyster klumpen bland ansiktshavet. Om du inte har bilder fran dig sjalv som du uppskattar, be en van om bistand. Samt foton som troligen inte ar uppdaterade ar fortfarande battre an inga alls. Dessa bilder bor dock aterberatta dig och ej ett ting, ett landskap eller nagon annan.

Anvand aktuella foton

Tillika ifall det sista tipset namnde att gamla foton samt ar mojliga att anvanda, borde de bara besta en sista utvag. Dina foton sexiga Somalian kvinnor bor ej besta aldre an tvenne eller tre ar; helst darjamte mycket just. Du har varit i en inneha frisor under tiden och har nu en helt olik frisyr? Det ar ganska klargjort att du inte har otaliga bra bilder fran det an, men atminstone en bor ga in i din profil och ifall mojligt pa en av de tvenne forsta platserna.

Bra bildkvalitet och inga selfies

Selfies ar gift om du vill kika attraktiv ut. Och selfiesticks ar det varsta. Ifall det knappast finns nagra bilder konungen dig, be ifall nagot en polare ifall det skulle besta mojligt att ta nagra bra bilder fran dig. Dessa bilder behover inte tas med en kostsam kamera, en bra mobiltelefonkamera racker. Anvand blott selfies ifall de ar precis bra.