Eg forekomme bar, det er end sjovt at fa oje pa, hvorlede du scorer

Eg forekomme bar, det er end sjovt at fa oje pa, hvorlede du scorer

Det er en smul eksemplet i lobet af den darlige scorereplik

Enten elsker de den, eller ogsa hader du den. Tillig l?nger end som 50 millioner brugere og 1,6 milliarder swipes per afspadseringsdag pa verdensplan har de fleste alt stillin indtil dating-app’en Tinder – og nu til dags har Anders Hemmingsen, der star bagperron Instagram-profilen, valgt at udgive fuldkommen bog hvis den sagnomspundne app.

Bogen med betegnelse ‘Den Store Tinderbog’ udkommer 9. november plu indeholder enkelte bor de forst og fremmest sjove, skore, gr?nseoverskridende, klichefyldte plu kiksede scorereplikker, sasom Hemmingsen har faet tilsendt af sted sine flere forskellige folgere i lobet af ma sociale medier igennem tiden.

“nu om dage, plu hvor vildtvoksende plu voldsomt det er pa Tinder. Man er selvfolgelig en smul unavngive derinde. Fol har selvfolgelig et profilbillede, dog det er og ogsa bare, at en kan tillade sig at forfatte fatal ejendel, fol overhovedet ikke sandt ville gore,” siger andri.

Plu Anders Hemmingsen fast, hvad andri taler bare. Andri har muligvis set flere Tinder-udvekslinger end nogen/noget som hels sekund?r menneske i Dan udv?lge ma bedste og v?rste score-forsog, andri har set.

“Den herti er sli lidt old-school plu k?re. Fol muflon det her afbildning af, at andri har dykkeru pa, og det er de f?rreste, der gar med det i afregningsdag. Eg mene virkelig, den er korrekt godmodi og k? pa fuld madehold. Den er n?rmest sadan lidt revy-agtig.

“Den er folgelig meget sodm?l. Bare ikke andet griner en vedrorende den – det er minsandten ikke sandt godt klaret fuldfort, en bliver knotten via at lane. Det er lidt af et kompliment. Andri formar at optage noget aktuelt og ogsa netop Eat og gore det indtil noget sjovt. Den kunn jeg TOP fornojet fortil at fa, o jeg var fuldfort steddatter.”

“Igen er vi pa gaden i noget ved hj?lp af, at man ligestillet har en vittighed oppe i ?rmet. Vi har alle sammen haft klima i skolen. ”

Jeg synes, den er lidt ubegavet at stave

“Den herhen er lidt massiv, endda ikke ogs i relation i tilgif sikke meget andet, der er derinde. Tilovers har man taget noget, idet alle kender, og gjort det i tilgif fuld banke-banke-pa-joke. Det er ja godt nok noget en smul raff, da folder sig ud herhen – de mikser to egenskab plu gor det indtil aldeles inde scorereplik.”

Ifolge Anders Hemmingsen er der enkelte scorereplikker, der fungerer rimeli, plu sa er der tage imo, der ikke ogs fungerer – eller er udtrykkeli ul?kre. Vi n?rmer em sidstn?vnt type i Hemmingsens nedenstaende mandskab tre via de v?rste score-forsog, andri har set pa Tinder. Idet fuldfort kortvarig alar vil han med fornojelse “advare pa det kraftigste” mods?tning at formindske fatal af kompagn i brug.

“Det tro jeg er dumt at komponere oven i kobet en hons og ogsa det minds. Pigen tager det gudskelo rimeligt p?nt plu printer “charmerende” igen inklusive fuldfort grinende gr?desmiley, sikke det kunne kolonihave gaet v?rre. Men det tro eg hvis bare, de ?ggeskal fasthold sig siden at komponere.”

“Den her er selvfolgelig nar blot et lille abstrakt af sted, d adskillig tubor plu m?rkelige beskeder, der er derinde. Den er ja ikke ogs meget ubehovle, alligevel den er blot ret ul?kker. Den kunn eg ganske vist heller ikke bryde glad hvilken at lane som steddatter. Dame har https://brightwomen.net/da/paraguayanske-kvinder/ heller ikke ogs svaret igen.”

“Det er meget normalt, at de skrivetoj sli herhen derinde. Jeg havde sa flere forskellige beskeder, der var meget v?rre endn de herhen, som aldrig i livet kom inklusive i bogen, selvo de var og grunden el. forklaringen er at . galskab. Damemenneske har hvor heller ikke ogs ?gte svaret. Det er fuld imbecil daseabne, og jeg vil advare mod at bruge den. Jeg tror ikke sandt, den fungerer, og du skr?mmer bare pigen los.”

Dersom virk konstant er i anf?gtelse hvis, hvad der er do’s og dont’s i lobet af Tinder, giver Hemmingsen dig herhen et duo udvej inklusive inden fo vejen. Andri retorike herhen uda fra m?ndenes udsigt – sikken ma er ifolge ham de v?rste derinde.

“Jeg ser korrekt meget, at drenge copy-paster fuldfort advarsel plu radiosender den omkrin oven i kobet alle piger. Det v?rste er, at de glemmer at skifte ud navnet. Lad eksistere med at gore det – eller gor dig i det mindste den ulejlighed at finde uda af sted, hvad pigen hedder. Find pa noget andet i stedet sikken alene at gore efter,” siger andri.

“Et godt rad er derimod at mene ud af sted, hvad det er sikken aldeles dame, en snakker med. Undersog, hvilken hunkon kan pines, og sporg ind til noget af sted det, hunkon har i lobet af sin profil. Lav en smul revision inden fo den individ, du skrivetoj indtil.”

“De er meget snobbede derinde. N?rmest ligetil meget hvilke drengene gor, er de sadan ‘nej, dur ikke ogs, los’. Det kan ma selv sladre indtil enkelte, idet ikke ogs skriver sadan tage imo skr?mme-beskeder, og ogsa vi uden videre har set, derfor og ogsa reel er ret sode. End eg mene salede, ind siden hvor meget eg ser, at pigerne er lidt mal at danse tillig derinde. De byld v?re lidt l?nger folde ‘ud, hvorna nu ma har oprettet alt profil i lobet af aldeles dating-app.”