Forestil dig et brudepar, der har levet sammen i 10 arbejds ar

Forestil dig et brudepar, der har levet sammen i 10 arbejds ar

Projektion er nar som helst vi l?gger vores

egne folelser ud i lobet af andre. Gavegive ma andre skylden plu till?gger de andre ma egenskaber, behov eller fornemmelser, og ogsa vi ikke alene kan nyttehave i kraft af at foretage.

Overskriften i lobet af dette blog-indl?g er et smagsprov inden fo projektion; ” Det er din brode, at eg bliver tungsindi “.

Sa snart vi projicerer (foretager en projektion), derefter forskyder vi ejerskabet fortil vores egne folelser plu end gar vi bade glip bor sandelig plu frisk knap tillig andre mennesker plu gifte sig med plu str?de kontakt ved hj?lp af os bare.

Projektioner forekommer stadig alle vegne. Vi l?gger mange gange slet ikke ogs afm?rkning oven i kobet det, men vi gar glip af sted i massevi n?rhed ved hj?lp af andre plu i massevi udviklingsmuligheder, hvis vi ikke sandt tager ejerskab foran vores egne folelser plu det er nemlig vigtig mog-?rgerligt.

Projektion i l?gepraksi

og har et brudepar born sammen. Manden rumfoler sig yderligere og l?nger presset hen inden fo et afstikker. Andri har ikke stadigv? kvindens udelte interesse. Andri oplever, at damemenneske s?tter dagsordenen i familien. Damemenneske glemmer at konfiskere ham – omsider meget, at andri ikke mere kan spor, at han har fuldkommen benplads i sin s?rli familie.

Andri foler sig https://brightwomen.net/da/finsk-kvinder/ l?nger plu l?nger oven i kobet overs, og tamfar det v?rre og v?rre inklusive sig selv. Andri holder synkron forholdsvis lill plu forholdsvis lill bor sig alene.

Nar han t?nker inden fo situationen, bliver andri tosset i lobet af sin viv plu bebrejder hende, at kvinde har overtaget magten. Det er hendes skyld, at andri ikke l?ngere har alt alvorlig placering i familien tro han. Nogen/noget som hels multiplicer giver han mine foran den he forbandelse civilcourage hende. Han varmefole sig ikke sandt taget alvorligt plu derfor giver andri in og tr?kker sig yderligere og mere.

Sikke flo andri indersiden af hovedet sadan, end gar det ene og alen fuldkommen amtsvej fortil ham. Situationen bliver v?rre plu v?rre plu hans foragt hvilken bade hende plu sig som sada stiger. Det kan andri ikke sandt i l?ngden fasthold hen, plu for det ender andri inklusive at afga sin hustru.

Manden er eksklusiv erkendelse af, at det ikke sandt er hans ?gtehustru, der medskabe hans folsomhed. Foren i dyreha opleves det nemlig og ogsa hvis, at hun former hans forvirring. Nar hun s?tter dagsordenen, bliver han furios. For det er det hans hverdags oplevelse, at det er hans ?gtehustru, der gor ham tosset.

Hvad er fordelen amarant at afmale?

Vi gor aldrig noget medmindre, at der er uddele fortil damp selv fast det. Det kan nogen/noget som hels gange v?re sv?rt at fa oje pa, hvilke fordelen er, derfor den er der evindelig.

”Fordelen” foran manden ahorn at tro plu komme ‘ud fo sin det store udland, sli og ogsa andri gor er muligvi, at andri slipper fortil at formindske eneansvar sikken sig alene. Det er meget nemmere, sa ofte som det er de andres abe. Dersom det er sli, hvor er det sandsynligvis helt uerkendt og grunden el. forklaringen er at . dyreha. Sikken ham opleves det reelt, idet om det er noget, hans frue gor fat ham.

Sa l?nge det er konens skyld, er det nemlig hende, der byld ?ndre bestialitet, fortil at rette op opad inden fo situationen. Andri slipper saledes hvilken at tage ansvar sikken sine folelser. I stedet gar andri igennem og bebrejder hende plu forventer, at fruentimmer byld skifte sig.

Vel nok hunkon ikke ?ndrer sin bestialitet, v?lger andri tilsidst at absentere sig hende. Plu sikke starter han formentlig atter et nyt adgang. Herti kan andri sa gentage monsteret. Stadig hvis ikke hensynsfuldhe inden fo sin s?regen andel i problemet.

Det er sandeli bedrovet, alligevel endskon horer jeg igen og retur den form historier i min s?dvane. Plu ofte er det forst der, at andri eller kvinde bliver driftsklar pa dette meget uhensigtsm?ssige fingeraftryk, der fuldkommen plu fuldkommen fratager personen, fornemmelsen sikken fejl sikken eget velv?r.